Hartelijk welkom bij Café Bistro Jules.
Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken, met een moderne twist en een knipoog naar de Zwitserse keuken.
De kaart staat vol heerlijke gerechten geïnspireerd door het seizoen met zoveel mogelijk lokale ingrediënten.
U kunt kiezen voor onderstaand chefsmenu, maar indien u à la carte wilt dineren, kan dit natuurlijk ook.
Heeft u bepaalde dieetwensen, dan houden wij hier graag rekening mee.
Bon appétit
Verrassingsmenu samengesteld door onze keukenbrigade; 3,5 of 5 gangen.
Surprise menu created by our chefs, 3, 4 or 5 courses
Indien gewenst serveren wij hier een wijnarrangement bij à € 6,50 per glas.
3,75
Huîtres traditionnelles
oesters per stuk | rode wijnazijn | sjalot | citroen
oysters each| red wine vinegar | shallot | lemon
4,00
Huîtres bloody mary
oesters per stuk | bloody mary | basilicumolie
oysters per piece | bloody mary | basil oil
15,50
Plateau jambon cru
Con duroc | brood | olijfolie | tomaat-paprika | rouille
Con duroc | bread | olive oil | tomato-bell pepper | rouille
15,00
Steak tartare préparé
rundvlees | brioche | crème van eidooier | Parmezaan
beef | brioche | egg yolk cream | Parmesan
16,50
Foie gras royale au torchon
eendenlever | uiencompote | PX stroop | brioche
duck liver | onion compote | PX syrup | brioche
13,50
Broccolini (suppl. jambon cru of zalm 4,-)
bimi | gepocheerd ei | truffel | tête de moine | hollandaise
bimi | poached egg | truffle | tête de moine | hollandaise
14,50
Bisque
kreeftensoep | rivierkreeft | crostini | rouille
lobster soup | crayfish | crostini | rouille
15,00
Millefeuille au pastrami (suppl. eendenlever 7,50)
pastrami | filodeeg | truffel
pastrami | filo pastry | truffle
12,00 / 19,00
Salade betterave (klein/groot)
gemengde bietjes | limoencrème | tapioca | truffel
mixed beetroot | lime cream | tapioca | truffle
14,50
Coquille st jacques
coquille | bloemkoolcrème | sultana | peccannoot
scallop | cauliflower cream | sultana | pecan nut
150 gr 21,50 / 225 gr 25,50
Steak frites béarnaise
rumpsteak | groene salade | geroosterde tomaat | bearnaise | frites
rumpsteak | green salad | roasted tomato | bearnaise | French fries
dagprijs
Suggestion du boucher
vlees van de dag
meat of the day
dagprijs
Poisson du jour
vis van de dag
fish of the day
26,00
Bourride
gestoofde vis | wortel | prei | bouillon van kreeft | saffraan | Gruyère
steamed fish | carrot | leek | lobster stock | saffron | Gruyère
21,50
Steak tartare préparé
rundvlees | brioche | crème van eidooier | Parmezaan | frites
beef | brioche | egg yolk cream | Parmesan | French fries
25,00
Fondue au fromage
kaasfondue volgens Zwitsers recept | crudités | brood
cheese fondue Swiss recipe | crudités | bread
35,00
Jules spécialité
brioche| foie gras | steak tartaar | coquille | truffel
brioche | foie gras | steak tartare | scallop | truffle
20,50
Tarte végétarienne
bladerdeeg | courgette | paprika | knolselderij | wortel | Fribourgeois
puff pastry | zuccini | bell pepper | celeriac | carrot | Fribourgeois
Frites 4,50
Salade verte 4,00
Légumes chauds 5,00
11,00
Stukje vis of vlees, groenten en frites
Vraag de bediening naar de mogelijkheden
9,50
Profiteroles
soesjes | vanille roomijs | chocolade | amandel
profiteroles | vanille icecream | chocolate | almond
9,00
Crème brûlée
klassieke wijze | vanille
classic way | vanilla
9,50
Tartelette au chocolat
chocolade | gezouten karamelijs | vanille tuille
chocolat | salted caramel ice cream | vanilla tuille
dagprijs
Dessert du jour
dessert van de dag
dessert of the day
15,00
Assiette de fromages
selectie van kazen | vijgen-notenbrood | abrikoos
selection of cheeses | figs nuts bread | apricot